Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur till Sätta fast fönstret på en 1998 Honda Civic

Ett krossat fönster i din 1998 Honda Civic inte bara skadar utseendet på din bil, men kan också sätta det i riskzonen för att bli ytterligare skadas av väder eller av potentiella tjuvar. För att förhindra detta bör du se att fixa fönstret så snart som möjligt genom att ta bort fönsterrutan och infoga en ny. Saker du behöver
kryssmejsel
Wrench in
fönsterruta
Visa fler instruktioner
1

öppna dörren som innehåller det fönster du funderar på att byta. Använd en kryssmejsel för att ta bort skruvarna fästa luckan. Dra luckan bort från dörren.
2

Ta bort skruvarna från handtaget och ta bort handtaget från dörren. Haka av länkarmen inom dörrhandtag och ta bort resten av dörrhandtaget församling.
3

Flytta fönstret regulatorn till sin lägsta position inom panelen. Använd en insexnyckel för att ta bort de sexkantbultarna som ansluter fönstret till regulatorn.
4

Dra fönstret från ramen. Se till att inte ytterligare skada fönstret eller skadar dig själv på någon av de bitar av glas som du tar bort dem.
5

in en ny glasruta i fönsterkarmen. Fäst fönstret till regulatorn med sexkantbultarna. Sätt tillbaka luckan församling genom att följa borttagningsproceduren i omvänd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59431.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.