Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

För att demontera fordonsindustrin vindskydd

Avlägsnandet av en vindruta är en specialiserad uppgift som kräver speciella verktyg. Både hand-drivna och makt verktyg finns för att ta bort en vindruta och antingen hålla gummilister runt den intakt eller ta bort skadade gummilister bytas ut tillsammans med vindrutan. Cut Out Wire

En utskuren tråd är bokstavligen en flätad metalltråd med två plasthandtag som fäster till endera änden av tråden. Tråden arbetade under gummilister runt kanten på vindrutan. När tråden är säkert på plats, är det sedan används för att lyfta vindrutan på sin plats på fordonet. Startvertyg


En startvertyg består av ett plasthandtag och en mycket lång metallblad. Verktygets bladet avtar gradvis tills en vass ände som är mindre än en kvarts tum tjock. Utgångspunkten Verktyget används för att tränga under vindrutan är gummilister, vilket ger en utgångspunkt för införande av en utskuren tråd.


Sugkoppar Kraftiga sugkoppar används för att lyfta och transportera vindrutan eftersom det tas bort från fordonet. Dessa sugkoppar är speciellt utformad för att inte förlora sug under tyngden av en vindruta.
Ström Removers

Effekt vindruta removers är ett snabbare sätt att ta bort auto vindskydd. Vid första anblicken ser en effekt vindruta remover mycket lik en borrmaskin. Den änden av verktyget har en platt blad som sätts in under gummilister och lyfter kanten av vindrutan på sin plats. Ett annat fäste för makten remover är konstruerade för att skära igenom gummilister som behöver tas bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59540.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.