Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man reparerar en vindruta Star

Om du har märkt en liten, stjärnliknande spricka på vindrutan, kan du vara orolig att hela vindrutan måste bytas ut. I många fall, emellertid, kan denna typ av spricka repareras med en vindruta reparationssatsen. Genom att använda någon av dessa kit och ta några andra grundläggande åtgärder, kan du reparera vindrutan stjärnan själv, vilket sparar tid och pengar. Saker du behöver
Rakblad
vit vinäger
Water
Rag eller svamp
Luddfri handduk
Vindruta reparationssats
Visa fler instruktioner

1

Rengör vindrutan noga. Använd ett rakblad för att avlägsna eventuella glas chips, och skrapa bort alla rester från ytan. Blanda tre delar vinäger till en del vatten i en behållare och använda denna lösning för att rengöra vindrutan med en svamp eller trasa. Torka ytan innan du fortsätter.
2

Mät storleken på vindrutan stjärnan, inklusive längd och antalet "strålar" som sträcker sig ut från centrum av stjärnan.

3

köpa ett kit vindrutan reparation om sprickan inte innehåller mer än två strålar som är en halv tum eller kortare i längd. Om sprickan är större, konsultera en professionell för att avgöra om sprickan kan repareras.
4

Applicera reparation lim enligt tillverkarens anvisningar i satsen. Anvisningarna varierar beroende på kit, men kommer de flesta kommer sannolikt innebära att injicera limmet med en spruta och suga ut luften ur sprickan.
5

Låt limmet härda fullständigt och torka, sedan använda rakbladet att raka av några trasiga kanter eller bubblor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59668.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.