Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur kan du ta bort en nyans Factory fönster?

Ta fabriken nyans från dina bilrutor kan vara ganska en uppgift. Färgton film är sammansatt av två skikt. När drog, kan det övre skiktet lossnar utan alltför mycket besvär men lämnar det andra skiktet bakom. Den mest effektiva systemet ingår att dra båda skikten. Om det görs på fel sätt kan du spendera timmar skrapa bort fastnat bitar av nyans. Med rätt åtgärder kan du ta bort fabriken nyans själv och spara pengar en professionell skulle ta ut för att göra jobbet åt dig. Saker du behöver
Rakblad
plast presenningar
sprayflaskor
Ammoniak
Skyddande ansiktsmask
eltejp
Fine stålullskudde
Fönsterputs pappershanddukar
Varmt vatten
Soap
Visa fler instruktioner
Vindskydd
1

Ta bort eventuella hinder från fönstret, såsom den bakre bromsljus.
Sida 2

Spraya utsidan av fönstret med vatten och sedan täcka den med plast. Klipp bort överflödigt plast så att tarp är ungefär formen av fönstret.
3

Lägg en presenning över akterdäck och säten. Täck den främre instrumentbrädan med plast. Spraya insidan av fönstret med ren ammoniak. Du kanske vill ha en ansiktsmask. Ammoniak är mycket stark.
4

Täck ammoniak-indränkt fönster med plast och fäst plasten med tejp.
5

Parkera bilen i ett soligt område. Lämna bilen i en timme.
6

Peel nyansen utanför fönstret. Ta bort plasten från hörnet av fönstret. Lämna så mycket fönstret täckt som möjligt så att ammoniak inte avdunstar.
7

Spray hörnet igen med ammoniak. Använd ett rakblad för att dra bort hörnet av färgton. Var noga med att inte skära igenom några defroster linjer eller antenner. När hörnet stiger, greppa den lösa lappar med båda händerna och dra den bort från fönstret. Dra långsamt och med konstant tryck, målet är att dra filmen ut i ett stycke. Du kommer att dra plasten ut som nyansen drar bort från fönstret. Om det behövs, spraya ammoniak som du drar. Om färgtonen filmen raster, spraya ammoniak och använda rakhyveln att starta om den.
8

skrubba bort limrester fastnat på fönstret när filmen kommer ut. Spraya fönsterglas igen med ammoniak. Använd en fin pad stålull för att skrubba bort limmet.
9

Spraya fönstret med fönsterputs och torka av den med hushållspapper eller tidning.
Side Windows

10

Spraya fönstret ner med varmt tvålvatten. Låt dra i två eller tre minuter.
11

Använd ett rakblad i en hållare och skär en öppning i nyans.
12

Skjut bladet under nyansen på öppningen som du skär. Dra nog av färgton filmen bort så att du kan greppa den med händerna.
13

Dra filmen, med båda händerna, bort från fönstret. Ta filmen i segment tills fönstret är klar.
14

Spraya fönstret ner igen med varmt tvålvatten. Skrapa bort eventuella limrester. Rengör fönstret med spray renare och pappershanddukar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59510.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.