Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man byter en bakruta i en Toyota Tacoma

Byta bakrutan på din Toyota Tacoma kan vara lite skrämmande om du inte är bekant med auto glas reparationer, men det är verkligen inte svårt. Ta din tid och kom ihåg att du arbetar med glas, så var försiktig med fönstret för att undvika att bryta det. Byte av bakrutan på Tacoma kräver användning av en gummipackning, men inget lim eller uretan för att hantera vilket gör jobbet lättare. Du kan köpa ett nytt fönster för din Tacoma från en bärgning gård eller en Toyota-återförsäljare. Saker du behöver
Flat skruvmejsel
Tunn nylonlina
Byte fönster
Tvålvatten
Visa fler instruktioner
1

Bänd upp kanten på gummipackningen på insidan av lastbilen med en platt skruvmejsel. Tryck skruvmejseln under packningen och arbeta packningen utanför fönsterkarmen samtidigt som du trycker ut genom fönstret.
2

Fortsätt runt ramen tills packningen är tillräckligt lös för att ta bort fönstret från flaket. Dra fönstret ut från utsidan av lastbilen, var försiktig så du inte tappar den eller bryta glaset.
3

Ta bort packningen från fönstret. Det kommer bara dra bort hela vägen runt fönstret. Montera packningen runt det nya fönstret, glider det på ramen eller glas och arbetar hela vägen runt fönstret.
4

Wrap en lång bit nylonlina runt packningen, låter det sitta i botten av spåret där packningen sitter på lastbilen. Sladden används för att dra packningen ut runt läppen på lastbilens kroppen.
5

Ansök såpvatten på packningen och lastbilen kroppen där de två möts. Placera fönster mot utsidan av trucken och dra sladden från insidan för att placera packningen på flaket läppen.
6

Tryck på packningen från utsidan av bilen med handen för att hjälpa sätet packningen när du arbeta dig runt den. Fortsätt runt tills sladden är ur packningen och fönstret och packningen sitter ordentligt i karosseriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59497.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.