Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man byter bakrutan på en Chrysler Sebring Convertible

Om din Chrysler Sebring Convertible bakrutan skadas, kommer det att orsaka fönster för att kräva en ersättare. När du byter ut din bakrutan, måste du ta bort fogar tätning från runt fönstret och installera en ny. Du kan plocka upp ett fönster byte bak för din Chrysler Sebring från din lokala auto butik. När du utför arbetet, bör du ha lite hjälp till hands för att hjälpa till att avlägsna och sätta i bakrutan. Saker du behöver
vass kniv
Caulk pistol
uretan täta
Window tätningsmedel
Visa fler instruktioner
1

Använd en vass kniv för att skära bort den svart gummi gummilister omkrets runt kanten på fönstret. Börja med att göra ett snitt i toppen av omkretsen och fortsätt att klippa runt bandet i en medurs.
2

Ange baksätet sidan av fönstret, och tryck försiktigt på bakrutan ur fönsterkarmen. Har någon till hands utanför fordonet för att ta vikten av fönstret.
3

Använd en trasa för att rengöra bort all tejp runt kanten på vindrutans ram.

4

Använd täta pistol för att infoga ett tunt lager av uretan täta runt kanterna på fönsterkarmen. Placera ett lager av fönster fogmassa runt kanten av bakrutan
5

Lyft nytt fönster och placera den i fönsterkarmen. Tryck kanterna mot ramen för att medge en tätning för att ställa på plats. Lämna fönstret och täta härda i 24 timmar för att ge en lufttät tätning, och att ställa in fönstret på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59773.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.