Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man fixar en Passenger Window Side Car

Automotive fönstren använda ett fönster regulator för att höja eller sänka en del av glas i dörren. Denna regulator eller dess komponenter kan misslyckas, och fönstret kommer att behöva repareras. Fastställande ett fönster personbil kommer att ta den genomsnittliga bakgård mekaniker ungefär en timme. Saker du behöver
Skruvmejslar
Hylsnyckelsats
Vit litiumfett
Visa fler instruktioner
1

bort dörrpanelen genom att skruva loss den och dra ut den ur dess pop-nitar. De flesta paneler kommer att ha skruvar eller bultar på undersidan av armstödet och innanför dörren handtaget området. När befriad från dessa, kan panelen dras bort av pop-nitar som håller den på metallen dörren. Detta kommer att ge tillgång till fönsterhissen och glas.
2

Inspektera fönstrets komponenter och fastställa problemet. Tillsynsmyndigheterna kan förlora bultar eller bli mis-linje, vilket gör att fönstret inte fungerar. Elmotorer kan misslyckas, behöver bytas. Om fönstret kommer att flytta, slå tills problemet inträffar, anteckna vad som hindrar fullständig rörelse. Ibland skräp kan fastna i de mekaniska växlar och armar och orsakar fönstret till felfunktion.
3

Korrigera mekaniska problem med fönstret. I värsta fall kommer hela fönsterhissen måste ersättas genom att ta bort skruvarna som håller glaset till det, då unbolting den från plåtdörr och skjuta ut den. Om rutan har lossnat av det översta spåret på regulatorn, kan den flyttas och säkras med en bult eller klämma, beroende på modell. Unbolt och ersätta den elektriska motorn eller manuell vev. Det finns normalt två primära bultarna som håller motorn på plats, och dessa kan tas bort med moturs vridning.
4

Använd vitt litiumfett för att smörja alla rörliga delar utom glaset. Denna halt fett fastnar på vertikala ytor och kommer att bidra till driften av fönsterhissen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59529.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.