Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man installerar en vindruta på en K5 Blazer

Du kan installera en vindruta på en K5 Blazer rätt hemifrån med några tillbehör som du kan köpa från någon Biltema. Du kommer att behöva ta hjälp av en assistent för att slutföra jobbet. Det kommer bara ta dig ungefär en timme att slutföra denna uppgift. Den Chevy K5 Blazer infördes 1969 som den minsta full-size SUV av GM C /K lastbilar. Dessa instruktioner börjar efter att du har tagit bort den gamla vindrutan. Saker du behöver
Packning
Ny vindruta
uretan tätningsmedel
Vaselin
nylonlina
Assistant bär arbetshandskar
Visa fler instruktioner

1

Värm upp den nya packningen genom att hålla den på en varm plats tills den är mjuk och följsam.
2

Stretch packningen runt den nya vindrutan, och se till att skåran på packningsytorna utanför Blazer. Kör en tunn sträng av tätningsmedel längs den yttersta kanalen på packningen.
3

Spread vaselin i denna yttre spår, sätta lite extra upptill och nedtill.

4

Skjut en nylonlina i detta spår, med början längst ner i mitten av packningen och lämnar om en fot sladd hängande. Avsluta vid startpunkten, lämnat en annan fot sladd dinglande ut.
5

Sätt på dig arbetshandskar och placera vindrutan in i vindrutan ramen från utsidan av K5. Samtidigt, har din assistent guida den på plats inifrån fordonet. Har assistenten platsen sladden slutar inuti fordonet först.
6

Tryck packningen på ramen med händerna medan din assistent drar en av linorna långsamt runt hela omkretsen av vindrutan. Detta kommer att dra läppen av packningen i bilen.
7

Låt tätningsmedlet torka i 48 timmar innan du flyttar bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59742.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.