Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man installerar en äldre Vindruta Model Auto

Classic Car Restoration är populär bland både proffs och amatörer. Svårt att hitta delar, såsom vindrutor, är lätt tillgängliga för ett pris. Hem mekanik kanske undrar om vindruta byte på äldre bilar är en möjlig uppgift för amatörer. Det här jobbet kräver en hel del tålamod och uthållighet, men det är inte omöjligt så länge du har rätt delar och verktyg. Saker du behöver
Träklossar eller såg hästar
Flow klass butyl tätningsmassa i diktning rör (tillval) katalog tätningspistol (tillval) katalog vindruta packning
3/8-tums nylonrep
Maskeringstejp
Utility kniv
Skruvmejsel
Cotter stiftverktyget
Visa fler instruktioner
1

Placera den nya vindrutan på träklossar eller bockar, med inneryta vänd uppåt. Eventuellt pressa en sträng av flöde grade butyl tätningsmassa runt innerkanten av den nya vindrutan packningen med en fogtätning pistol. Montera gummipackningen runt vindrutan.
2

in en bit 3/8-tums nylonrep i ytterkanten av vindrutan packningen, börjar och slutar längst ner i mitten av vindrutan. Lämna ca 1 fot rep dinglande ur packningen och skär eventuellt överskott rep längd. Tejpa svansarna på repet till mitten av insidan av vindrutan. Addera 3

Ställ vindrutan på plats på utsidan av bilen med hjälp av en assistent. Har din assistent tryck försiktigt på utsidan nederkanten av vindrutan.
4

Dra på en av linändarna från insidan av bilen, arbetar mot en nedre hörnet, medan din assistent försiktigt skjuter från utsidan. Repet kommer att orsaka gummipackningen att linda runt metallramen till insidan av bilen. Dra på båda linändarna först den nedre kanten, sedan sidokanterna och därefter den övre kanten av vindrutan packningen. Dra repet helt ut för att avsluta jobbet.
5

Inspektera gummipackningen fullt, inifrån och ut. Räta ut eventuella veck med en liten skruvmejsel eller ett saxsprint verktyg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59766.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.