Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man reparerar Vindruta Dings

Vid något tillfälle har de flesta människor hade en ding i vindrutan på sin bil. Vare sig från en sten, hagel eller annat skräp, behöver en vindruta ding som skall repareras så att den inte expandera till ett större hål. Vindrutan reparation kan vara ganska dyrt om en professionell är anställd, och många försäkringsbolag inte täcker vindrutan reparation. Den goda nyheten är att du kan fixa en vindruta ding själv utan att spendera en massa pengar. Det finns en mängd olika typer av byggsatser vindrutan reparation på marknaden. En av de-vanligaste typerna använder en spruta och lim. Saker du behöver
Vindruta repair kit
Glass Cleaner handdukar
Papper
Tvättsprit
Rakblad
Visa fler instruktioner
1

köpa ett kit vindrutan reparation att fixa vindrutan ding. Du kan köpa dessa kit på de flesta bildelar och butiker utbudet.
2

Rengör vindrutan noga med fönsterputs och pappershanddukar för att avlägsna smuts och skräp. Torka vindrutan. Vindrutan bör också vara runt rumstemperatur eller högre. Bilen kan behöva sitta inne i ett garage för att få vindrutan till en acceptabel temperatur.
3

bort den självhäftande remsan från vindrutan reparationssats. Dra av filmstommen på ena sidan av bindemedlet. Limmet är redan pre-cut.
4

Center pre-cut lim över ding i vindrutan. Använd tumnageln eller litet föremål att gnugga över limmet flera gånger. Dra av den övre folien.
5

Justera medföljande plastadaptern så att kopplingen är så upprätt som möjligt och hålla den till filmen. Gnid limmet igen med ett trubbigt föremål eller en fingernagel.
6

Ta av locket från den medföljande sprutan, håll den med den spetsiga änden. Fäst sprutan vid plastadaptern.
7

Håll sprutan med ena handen så att det är stabilt. Förläng sprutan handtaget så långt som det kommer att tillåta genom att dra upp. Håll handtagen i detta läge under en minut. Limmet kommer att ta sig ner genom ding och i glaset.
8

Skjut spruthandtaget tillbaka snabbt efter en hel minut har gått ut. Trycket från att släppa det snabbt kommer att tvinga limmet ner i sprickan. Upprepa detta ungefär sex gånger, dra sprutan hantera upp och smäller ner det snabbt.
9

Ta bort sprutan, liksom adaptern och bindemedelsarket. Du kommer att märka en film på glaset från limmet. Fukta en pappershandduk med tvättsprit för att avlägsna limmet endast från runt ding. Undvik att sätta alkohol på ding själv. Raka bort eventuella utskjutande klister från ding med ett rakblad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59496.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.