Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man tar bort en MGB Vindruta

En MGB vindruta bör bibehållas för att säkerställa att den inte plocka upp några oönskade sprickor eller repor. Om din vindruta blir skadad, bör du byta ut den så fort som möjligt. När du tar bort en vindruta, bör du ha någon att hjälpa till med vindrutan borttagning och insättning. Du kan köpa en ersättare vindrutan från din lokala Biltema. Saker du behöver
Cord
Skruvmejselsats
Vaselin
Byte vindruta
Kniv eller vassa blad verktyg
Visa fler instruktioner
1 < p> Placera ett ark över huven och instrumentbrädan i bilen för att förhindra oönskade repor på bilens yta medan du arbetar på vindrutan.
2

Ta bort skruvarna som håller backspegel ytterbackspeglar på plats , med hjälp av en skruvmejsel. Skjut speglarna off, vilket kommer att ge enklare tillgång till vindrutan.
3

Skär bort gummitätningen runt vindrutan, med hjälp av en kniv eller annat vasst blad verktyg. Dra tätningen bort från fordonet med handen som du skär den. Kasta tätningen i papperskorgen.
4

Ange passagerarutrymme bilen och försiktigt in vindrutan ur sin ram medan den person som assisterar dig håller sin vikt utanför bilen. Släng vindrutan på skroten eller återvinningscentral.
5

Applicera ett tunt lager vaselin runt kanterna på den nya vindrutan. Fäst den nya packningen, placera tunga delen av packningen i botten. Bind en sladd runt kanterna av vindrutan och flytta den på plats på MGB
6

Håll vindrutan ned från utsidan för att tillåta tätningen runt kanterna för att ställa på plats. Fäst sladden till fordonets insida för extra stöd. Rengör vindrutan för att avlägsna smuts och fingeravtryck. Rengör instrumentbrädan för att förhindra glas eller skräp komma in till de elektriska komponenterna eller ventiler.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59763.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.