Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man byter Classic Bilglas

Ersätt klassiska auto glas är precis samma sak som att ersätta modern auto glas eftersom dessa bilar har en del av de grundläggande komponenterna i moderna bilar. Den enda utmaningen att ersätta auto glas är att du måste hitta en specialitet återförsäljare body shop som säljer glas specifik för din vintage bil och modell. Byte sidodörr glas på en vintage modell kan vara knepigt, men med ett fåtal verktyg det kan göras utan att behöva besöka en body shop. Saker du behöver
Side fönster planglas
av tarp
stjärnskruvmejsel
spatel eller bända bar trim Tool Review Skiftnyckel
Hammer
Vakuum strip
Väderskydd
Stapler
uretan täta
Caulk pistol
Visa fler instruktioner
1

Använd skyddsglasögon säkerhet och handskar verktyg för skydd mot glas faror. Applicera tarp inne i fordonet för att täcka exponerad klädsel.
2

bort dörrpanelen skruvarna med en stjärnskruvmejsel. Skjut en spackel eller trim verktyget under kanten av panelen för att lyfta upp panelen och ta bort sina fyra hörn fästelement. Addera 3

Peel tillbaka den svarta remsan som säkrar weatherproofing sköld inuti panelen och ta bort skyddet från dörren med omsorg. Ställ åt sidan.
4 p Om glaset är fortfarande intakt, bryta glaset med en hammare inifrån fordonet. Ta bort alla glasbitarna inifrån panelen och vakuum mindre skärvor glas ut från insidan av panelen med en dammsugare.
5 p Om nödvändigt, använd en skiftnyckel för att ta bort skruven som håller fast fönstret vev inne tröskel. Placera den nya glaset i fönstret regulatorn fästet tills den inte kan tryckas ner längre. Använd skiftnyckel för att sätta tillbaka fönstret bult vev muttern på plats.
6

återigen tillämpa weatherproofing remsan tillbaka längs fönsterkarmen. Applicera en tunn sträng av uretan tätningsmedel på väderbeständighet remsan så att den följer bilens fönsterruta säkert.
7

Sätt tillbaka alla komponenter dörrpanel som togs bort tidigare. Re-häfta weatherproofing skölden på plats innan du installerar om dörrpanelen.
8

fast panelen på plats igen genom att ansöka om ett nytt sina fyra fästen i sina urtag längs kanten av panelen.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59786.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.