Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur Rikta en bil Power Fönster

Om fönstret i bilen går ur läge kan det orsaka funktionen fönsterhissen till inte längre fungerar korrekt. Den troligaste orsaken till problemet är att fönstret inte är korrekt fastsatt på fönstret regulatorn. Om du inte kan säkert stänga fönstret det kan sätta din bil i riskzonen för att bli stulen. För att lösa detta problem måste du koppla bort fönstret från regulatorn och sätt tillbaka den på rätt sätt. Saker du behöver
Insexnyckel
Skiftnyckel
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna dörren som innehåller fönstret som kommer inte att fungera korrekt. Använd en platt skruvmejsel för att bända upp den automatiska lådan fönstret kontroll, vilket är mellan de två framsätena.
2

Haka den elektriska kontakten inuti kontrollbox med handen för att förhindra strömmen att gå till window regulator. Ta bort skruvarna på den inre dörrpanelen på dörren med hjälp av en kryssmejsel.
3

bort dörrpanelen från dörren. Leta reda på skruvarna som sitter på dörrhandtag trim. Dra trim och dörrhandtag bort från dörren. Haka de två länkarmar från innanför dörren med händerna och ta bort dem från dörren. Detta kommer att ge dig bättre tillgång till fönsterhissen.
4

Sänk fönstret regulatorn till sin lägsta möjliga position inom passerkontroll panelen. Använd en insexnyckel för att ta bort de sexkantbultarna som förbinder fönstret till regulatorn. Lyft fönstret borta från regulatorn.
5

Rikta fönstret med regulatorn korrekt så att hålen på regulatorn linje upp perfekt med dem på fönstret. Fäst dem på plats genom att ansluta sexkantbultarna. Återanslut resten av dörranordningen genom att följa borttagningsproceduren i omvänd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59457.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.