Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man använder Krazy Lim för en sprucken vindruta

Ibland grus flugor när ett fordon färdas ner en väg, och om din vindrutan får hit med ens den minsta sten, kan det orsaka en spricka i vindrutan. Det är lika viktigt att reparera en liten spricka eller chip, eftersom det är en större spricka. Körning med och stöta över en pott hål kan göra en oreparerad liten spricka i en stor spricka direkt. Använda Krazy Glue kan vara en tillfällig fix tills du kan få till en professionell vindrutan verkstad. Saker du behöver
vatten
Bucket
Cleanser
Sponge
Pappershanddukar
Fönsterputs
Krazy Glue
Saxar
Bomullsswabs

Visa fler instruktioner
Tvätta vindrutan
1

Tvätta bilens hela vindrutan genom att skölja den med vatten både inne och ute. Fyll en hink kommer vatten och rengöringsmedel.
2

Placera en svamp i hinken lyft ut och pressa ut överflödigt vatten. Torka av området försiktigt med svampen.
3

dumpa ut det smutsiga vattnet och fyll hinken igen med vatten. Placera en ren svamp i hinken vatten lyft sedan svampen ur vattnet och krama ur överflödigt vatten. Skölj vindrutan genom att försiktigt gå över vindrutan med svampen.
4

Torka vindrutan helt med pappershanddukar. Vindrutan ska vara torr innan du fortsätter till nästa avsnitt. Spraya och torka torrt med fönsterputs, om så önskas.
Reparera en vindruta Crack
5

Öppna din Krazy Glue behållare försiktigt. Om det inte har använts tidigare, skära av toppen med en sax. Se till att inte få något lim på händerna.
6

Rikta spetsen längs sprickan och mjukt pressa ut limmet flyttar ner hela sprickan från topp till botten. Använd bara en liten mängd lim. Det kan appliceras på nytt, om det behövs.
7

Använd en bomullspinne för att undvika hud vidröra limmet att sätta limmet i sprickan. Steg 1 till
8

Repeat 3 på utsidan av vindrutan spricka samt att säkra den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59647.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.