Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man fixar en repa på en akryl Vindruta

Det viktigaste, förutom motorn, om din motorcykel eller annat fordon som har en akryl vindruta är förmågan att se vart du ska. En akryl vindrutan hjälper också till att skydda dig från eventuell smuts som kan komma mot dig. När det finns en repa i din sköld, kan det störa din synlighet och förmåga att köra säkert. Med hjälp av dessa steg, kommer du att kunna reparera din akryl vindrutan bör du hitta en repa på den. Saker du behöver
Varmt vatten
Motorcykel vindrutan renare
Mild tvål, men ingen gritty tvål
fin kvalitet polering förening
Möbler renare
Mjukt tyg, 4 st

Visa mer instruktioner
Gauging Repor
1

Det första du vill göra är att undersöka vilken typ av repor på din akryl vindrutan du sysslar med. Liten, hårfina repor är lätta att ta bort jämfört med större repor. Som en allmän regel, om du har möjlighet att sätta in nageln i en av repor, bör du konsultera förmodligen ett proffs innan du försöker reparera hemma.
2

hjälp av en blandning av varmt vatten och milt tvål, rengör försiktigt akryl vindrutan, se till att inte skrubba för hårt. Om du skrubba för hårt, kan du skapa fler repor. Om du är osäker på vilken typ av tyg att använda för att rengöra din vindruta, kan du antingen använda ett speciellt tyg köpt via en motorcykel butik, en gammal T-shirt eller en trasa blöjor. Använda en annan bit av detta tyg, torka vindrutan.
3

Använda en annan bit tyg, mild tillämpa fin kvalitet polering lösning på utsidan av akryl vindrutan. Se till att fylla i alla de utrymmen där du har möjlighet att se repor. Läs tillverkarens etikett för att se om det finns några ytterligare regler du måste följa. Om du vill använda en polish, använd en möbelpolish på ännu en bit tyg. Det fungerar även att fylla i eventuella repor som du kan ha missat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59573.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.