Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du gör din V-Rod Display växelläget

Mest motorcyklister vet vilka redskap de är genom att förstå den hastighet och varv per minut i sina motorer genom sin ton och ljudstyrka. Så om du kommer 45 mph, och din motor är så högt som det oftast blir, är du förmodligen i den första av de V-Rod sex växlar. Vissa människor har svårt att uppfatta detta, så de är beroende av en "växel indikator" som fungerar med alla motorcyklar, som Harley-Davidson V-Rod. Dessa indikatorer har elektroniska, snarare än mekanisk, hastighetsmätare. Flera företag gör dessa indikatorer. Saker du behöver Kundservice manuell
skruvmejsel, insexnyckel eller Torx keSide-cutut tång
Tape eller KRYMPSLANG
Värmekanon (i vissa fall)
Visa fler instruktioner
1

Identifiera tändningen, neutral switch, hastighetssignal, varvräknare adapter och jordledningen på din V-Rod använder servicehandboken för årsmodell V-Rod. Jordkablar är alltid svart.
2

Fäst växelindikeringen till styret på en plats som är lätt för dig att se. Vanligtvis redskap indikatorer fäster barerna med en skruv som medföljer växelindikator. Dra åt skruven med en skruvmejsel, insexnyckel eller Torxnyckel, beroende på märket på din växelindikator.
3

Lyft den högra sidan av din plats att exponera V-Rod ledningsnät . De flesta komponenterna i denna kabelstammen knäppa ihop. Hur du installerar växelindikeringen in ditt kabelnät kan variera beroende på din växelindikator och kommer att förklaras i instruktionerna som följer med det.
4

Exponera, om nödvändigt, de fem trådar, vilka är röd, brun, vit, grön och svart på de mest populära redskap indikatorer, som leder från din växelindikator till motsvarande avsnitt i din kabelnätet. Vissa redskap indikatorer kan komma med kablar isolerade med ett enda rör eller wrap. Vissa redskap indikatorer kan komma med lösa trådar. Exponera trådar isolerade till en enda kabel genom klippning av omslutande isoleringen med side-cut tång.
5

Route bakre kabeln till din bak tändspole och ansluta denna kabel till spolen med hjälp av hårdvara som medföljer, eller rekommenderas av, tillverkaren av din växelindikator.,
6

Anslut den vita växelindikeringen tråd, på de flesta V-Rods i den triangulära hastighetssensor kontakten i kabelstammen precis ovanför den bakre cylindern.
7

Anslut de svarta, gröna och svarta kablar till motsvarande kontakter bakom hastighetsmätaren och ljusen instrument knutna till styret. Tråd färger kan variera beroende på märke av växelindikator du köper och årsmodell på din V-Rod.
8

Isolera dessa kablar med tejp eller krympslang enligt rekommendationerna från tillverkaren av din växelindikator. Seal krympslang till trådar med en värmepistol.
9

Program växelindikeringen enligt sina instruktioner. I de flesta fall är så enkelt som att starta motorcykeln i friläge och ridning V-Rod medan utgifterna ca 25 sekunder på varje växel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62243.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.