Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du hittar syresensorer i en Toyota Solara

När syre sensorerna på din Toyota Solara gå ut , motorstyrenheten - datorn i bilen -inte kunna korrekt bestämma hur du kör motorn . Som ett resultat kommer du ha tomgång problem , och få dålig gas körsträcka som väl. Det innebär att man byter sensorerna så att saker kan fungera. Men innan du gör det , måste du först hitta dem . I det här fallet är projektet fordonet en 2005 Toyota Solara , men processen är liknande för andra fordon . Saker du behöver
Jack
Jack står
Ficklampa
Visa fler instruktioner
1

höja fordonet upp i luften med hjälp av domkraften och säkra den på pallbockar . Dubbelkolla att fordonet är säker innan du kryper under den .
2

Slå på ficklampan och leta reda på katalysatorer på avgassystemet . Dessa kapslar som ligger i linje med avgaserna , är en större total diameter än avgassystemet själv , och är ungefär 8-12 inches lång .
3

Shine ficklampan bara framåt och bara förbi de katalysatorer , letar efter små, 3-4 tum långa rör som sticker ut vinkelrätt mot avgas slangen , som också har ledningar rinner ut ena änden. Dessa är de lambdasonderna , och beroende på vilket år och tillståndet bilen köptes in , kan det finnas fler än två .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60185.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.