Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en Honda Civic Strut

Strävan av en Honda Civic är precis som en stötdämpare, den enda skillnaden är att spolen går över chocken och dess nedre fästpunkt. När staget går ut, kommer den åkkomfort lida, och du kommer att uppleva problem däckslitage, dålig hantering och möjligen med förlust av kontakt med vägen. I det här fallet är projektet fordonet en 2000 Honda Civic och de främre stöttorna, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
obestämd nyckel satt
Fjäderkompressor
Hex-head knappsats
ersätter strut
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp framsidan av bilen med domkraft och ställ den på pallbockar. Var noga med att fordonet är fast på läktaren innan krypa under den. Ta bort de främre hjulen, med däck järn, och ställa ut dem på arbetsytan.
2

skruva isär bromsslang fäste och nypa bulten som håller fast staget till den nedre gaffeln, med en 3 /8-tums Ratchet och uttag. Pop huven och skruva isär staget från fjäderben med 3/8-tums Ratchet och uttag, dra sedan staget ut ur fenderwell använda händerna. Addera 3

Placera fjädern kompressorer på våren så att klämmorna fördelas jämnt på vardera sidan av fjädern. Dra åt kompressorerna använder 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra åt tills du inte kan dra det längre, eller tills du ser toppen av fjädern under strut cap.
4

Placera en hex-head nyckeln i mitten på staget och ta sedan bort muttern på toppen av stöttan med hjälp av en U-nyckel. Dra fjäderben fram under våren och dra bumpstop och dammskyddet från staget, sedan placera den på ersättande staget på samma sätt. Skjut in det nya fjäderben till våren, och dra staget locket på nya fjäderben med hex-head nyckel och en skiftnyckel.
5

Lossa fjädern kompressorer använder 3/8- tums Ratchet och uttag, och placera sedan staget tillbaka in i främre hjulupphängningen och skruva fast de strut torn. Skruva ner på staget tillbaka in i främre hjulupphängningen gaffel och säkra bromsledningen, igen med spärrfunktion. Sätt tillbaka däcken med däcket järn och ställa tillbaka bilen på marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60167.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.