Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort Turbo i en '98 Volvo S70

Den turbo på en 1998 Volvo S70 tar avgaserna som genereras av motorn och snabbar upp dem, sedan skickar den resulterande luft i motorn, vilket skapar extra hästkrafter och vridmoment. Denna turbo innehåller lager och andra delar som kan slitas ner med tiden. Om det händer, då turbon inte att fungera korrekt och du kan få problem framför fordonet. För att åtgärda problemet, ta bort turbon från systemet så att du kan få den ombyggda eller ersätta den helt. Saker du behöver
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
skruvnyckel som
Visa fler instruktioner
1

Pop huven. Koppla förvärmaren slangen på luftrenaren med händerna. Koppla röret vevhuset vent på röret på turbo med händerna. Lossa röret och bälgar belägna mellan turbon på motorn och luft /bränsle-styrenhet med 3/8-tums Ratchet och uttag.
2

Koppla luftslangen löper mellan spjällhuset och turbon med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra slangen från turbon och ställ den åt sidan. Skruva loss avgasröret från avgassystemet med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag.
3

Unbolt övre värmeskölden från turbon med 3/8-tums Ratchet och uttaget. Unbolt turbo stag från insuget med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag. Unbolt undre värmeskölden under grenröret med en skiftnyckel.
4

unbolt oljan tryckröret från sidan av turbon med 3/8-tums Ratchet och uttag. Avlägsna klämmorna som håller luft /bränsle-styrenhet till turbo med 3/8-tums Ratchet och uttag. Unbolt turbo aggregatet från avgasgrenröret med 3/8-tums Ratchet och uttag och en fast nyckel och dra sedan turbon från grenröret och ut i motorrummet.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62009.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.