Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man fixar en Stuck parkeringsbroms i en Tacoma

Toyota Tacoma har varit enormt populär för Toyota, men lastbilen är inte utan problem. En av dem är korrosion och rost frågor. Om din bil har en fast parkeringsbroms, chansen att det är på grund av rost på bromskablarna. Fastställande det tar lite ansträngning, men det kan göras i ett garage med några verktyg. Saker du behöver
Jack
Jack står
Penetrerande olja
Visa fler instruktioner
1

lyft upp den bakre delen av fordonet med domkraft och stöd axeln på pallbockar. Kontrollera att fordonet är säker innan du kryper under den.
2

Lokalisera kabeln parkeringsbromsen på trummor. Det finns en lång kabel som går från framför lastbilen som sedan avspjälkar vid axeln i två olika sektioner. Det är en flexibel, metall linje som går till baksidan av bromstrumman.
3

Dra i nödbromsen linjen för att se om det lossnar. Om den gör det, då jobbet är gjort. Om inte, gå vidare till nästa steg.
4

Spraya penetrerande olja i hålet där nödbromsen linjen går in trummorna. Detta kommer att smörja linjen och bör frigöra korrosionen.
5

Drag i linan igen, att försöka bryta det gratis. Om den inte gör det, upprepa med penetrerande olja. Linjen kommer så småningom bryta sig loss och bli bra att gå. För att stoppa detta från att hända igen, använd nödbromsen ofta att bromsa korrosion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57827.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.