Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar en 1997 Ford Taurus Rear Brake Caliper

Den 1997 Ford Taurus använder bromsoken på bakhjulen samt på de främre. Om en bakre bromsok är skadad, ersätter det med ett nytt eller professionellt ombyggda bromsok är mycket enklare än att bygga om den nuvarande. Eftersom de bakre bromsarna fungerar med parkeringsbromsen, skiljer kopplar ett bakre bromsok något från avlägsna och byta ett främre bromsok. Saker du behöver
Sifon Tool Review Jack
Jack står
Däck järn
Flare-skiftnyckel
polygriptång
låstängerna
Högtemperatursfett
Liten borste
Gänglåsning
Bromsvätska
Visa fler instruktioner
Borttagning av Caliper
1

Sifon ut minst två tredjedelar av bromsen vätska från huvudcylindern reservoaren med användning av en sugpump, kalkon baster eller annan typ av sifon verktyg. Släng vätskan enligt dina lokala förordningar.
2

Höj bilens bakre änden och stödja den på pallbockar, ta sedan bort hjulet för bromsok du ändrar använder ett däck järn.

3

Lossa bromsslangen från bromsoket på sin banjo bult med en flare-skiftnyckel. Anslut bromsen slang med en bit gummislang.
4

Tryck spaken med slip-gemensamma tång för att lindra spänningen på bromsen kabeln. Grip kabelns ände med låsning tång och koppla bort den från spaken.
5

Ta bort fästbultarna från bromsoket med en skiftnyckel och ta bort bromsok från dess fäste.


Installera en ny Caliper
6

Smörj ersättare bromsok s glidtapparna med en hög temperatur bromsen fett och se till att de fritt kan röra sig inom sina borrningar på bromsoket.

7

Dra gamla bromsbelägg ur bromsok fäste och installera nya om det behövs.
8

Montera den nya bromsok på fästet och över bromsbeläggen. Applicera en droppe gänglåsning på bultarna, tråd bultarna i bromsoket, dra sedan åt dem med skiftnyckeln.
9

Återanslut kabeln parkeringsbromsen till spaken med hjälp av tång . Anslut bromsen slangen till bromsok, med hjälp av nya tätningsbrickorna med banjo bult.
10

Lufta bromsar luften vid bromsok, sedan fyller på huvudcylindern med färsk bromsvätska.

11

Återanslut hjulet med däck järn, bifoga de fem muttrarna i en "femstjärnig" mönster, som förbinder muttern längst bort från den du tidigare ansluten. Sänk bilen av domkraften står med domkraft, och sedan dra åt muttrarna hela vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57880.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.