Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Justera Vridning av en 1999 Chevrolet Silverado

Torsionsstavar fungerar på samma sätt som en spiralfjäder fungerar i en suspension. Dessa torsionsstänger installeras i fyrhjulsdrift och tunga modeller av Chevrolet Silverados. Den stora skillnaden mellan torsionsstången och en spiralfjäder är att en torsionsstav är justerbar. Du kan höja eller sänka den främre hjulupphängningen några inches en riktning eller en annan på bara några minuter med rätt verktyg. Saker du behöver
Jack
Jack står
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Park Silverado och sätta på parkeringsbromsen. Lyft framsidan av Chevy med domkraft och sätta pallbockar under framsidan av ramen.
2

Lägg dig på rygg under Silverado. Leta efter torsionsstavarna, som löper parallellt med ramen. Leta efter torsionsstången tvärbalk, förbunden med torsionsstaven. Hitta torsion regelstång justering, som sitter vertikalt i tvärbalken med huvudet på bulten parallellt med marken.
3

Lossa torsionsstaven justeringsbultar med 1/2 -tums Ratchet och uttag för att sänka torsionsstången och sänka framför lastbilen. Dra torsionsstången justeringsbultar med 1/2-tums Ratchet och uttag för att höja torsionsstången och höja framför lastbilen.
4

Sänk framför lastbilen bort av pallbockar med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61995.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.