Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar trumbromsar

Automotive trumbromsar använder en hydraulisk huvudcylinder att trycksätta enskilda hjul cylindrar som pressar bromsbackarna till en inre trummans yta, stoppa ett fordon. Den fyrhjuliga trumma bromssystem avvecklades under 1970-talet och ersattes med skivbromsar, men några billiga bilar och lastbilar använder fortfarande bak trumbromsar. Den genomsnittliga bakgård mekaniker kan ersätta trumma skor i ca 30 minuter per hjul. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Ordet jack
Jack står Flighter Long skruvmejsel
rörtång
Visa fler instruktioner
1

Raise den bakre delen av fordonet och placera sina rambalkar på pallbockar med domkraft. De flesta fordon kommer att hävas på detta sätt, med stöd på ramen, inte fjädringskomponenter.
2

bort båda bakhjulen genom att vrida sina lug moturs nötter, sedan sätta hjulen bort från fordonet. Fälgar och däck kommer att lossna i ett stycke efter de hjulmuttrarna har avlägsnats.
3

Avlägsna trumbroms målvakt genom att skruva det i en moturs riktning, om tillämpligt. Den hållarbult är en hex-head bolt i mitten av trumman, eller bara off-center, som håller trumman monterad. Avlägsna trumman genom att dra det gratis, glider den över skorna mot utsidan.
4

bort båda skorna genom att skruva loss de primära bolt fjädrarna i mitten av varje sko, då utnyttja de längre fjädrarna ut med skruvmejseln. Två långa fjädrar bogserbåt vid varje ände av varje sko, dessa fjädrar är tydligt när man tittar på framsidan av bromsen. De längre Fjäderkrok kan bändas över skons krok (små öglor tillverkas i skon plattan) genom att trycka på skruvmejsel i vårens krok och luta bort från centrum av bromsen. Skorna kommer att glida ut mot utsidan.
5

Installera nya skor genom att trycka dem på plats, sedan ersätta de huvudsakliga bolt fjädrarna genom att vrida dem medurs i varje sko. Ersätt de långa fjädrarna med hjälp av skruvmejsel för att skjuta Fjäderkrok över skons krokar. Den huvudsakliga bolt våren bör skärpas tills våren kommer i kontakt med skon, och bör inte vara för hårt åtdragen. Trumman över skorna
6

Slide tills det är mot den bakre fästet plattan, foder upp djurhållaren bulthålet med hålet på bromsnavet. Placera djurhållaren bultar i hålet och vrid det i medurs tills den sitter ordentligt.
7

Upprepa steg 3 till 6 på bromsen på den motsatta sidan av axeln.

8

Byt hjulen och vända sina muttrarna i medurs riktning, i ett alternerande mönster.
9

Sänk bilen från domkraften med domkraft.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57382.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.