Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter ett fläktblad på en Jeep

En Jeep använder en kylfläkt monterad på radiatorn som snurrar för att kyla ner både kylaren och motorn i tur och ordning. Dessa fläktar är elektriska, och om knivarna inte är ordentligt anslutna eller är trasig, då motorn inte kommer att kunna kyla Jeep ordentligt. För att åtgärda problemet måste du dra ut fläkten från motorrummet, sedan byter du fläktblad som helhet, eftersom de enskilda bladen är inte utbytbara. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
ersätter fläktblad montering
Visa fler instruktioner
1

öppna huven. Unbolt reservoaren kylvätska återhämtning från motorrummet med 3/8-tums Ratchet och uttag och dra ur vägen. Unbolt reservoaren servostyrningen från kärnan stöd med spärr också, och sedan dra ut den vägen också.
2

Koppla ledningarna till den elektriska fläkten med händerna. Skruva loss fläkten från kärnan stöd med 3/8-tums Ratchet och uttag och dra enheten ut ur fordonet. Addera 3

Unbolt fläktbladen från fläktmotorn med 3/8-tums Ratchet och uttag och kassera defekta knivar. Installera den nya bladen på fläktmotor med 3/8-tums Ratchet och uttag.
4

Lyft fläkten tillbaka in i motorrummet och installera om den till kärnan stöd med 3/8 -tums Ratchet och uttag. Anslut kablarna på plats och skruva fast behållaren servostyrning och kylarens reservoar till kärnan stöd med 3/8-tums Ratchet och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61944.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.