Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar en Inner Tie Rod i en 1997 CRV

The styrinrättningen-systemet på en 1997 Honda CR-V använder en styrväxel monterad vid ramen för att vända de hjulen från sida till sida. Hyllan har inre dragstänger som ansluts direkt till hyllan och yttre dragstänger som ansluter till styrningen knogarna. Dessa inre dragstänger kan bära ner och, bör att hända, måste du att installera ett nytt par. Detta bör ta runt en timme att göra. Saker Du ska behov
Jack
Jack står
Däck järn
Paint markör
Open-end skiftnyckel set
Replacement inner tie rod
Tänger

Show Fler Instruktioner

1

Lyft den främre änden av den CR-V med den domkraft och satte jack står undertill kroppen. Take off hjulen med däckets järnet. Leta reda på Dragstång slut, vilken är ansluten till den styrväxel via det inre styrstaget på ena sidan, och styrningsspindeln knoge på det andra via en kulled, vilket skapar ett aggregat som körs bredden på CR-V. Den tie rod änden är framåt av hjulet navet, där de hjulbultarna till suspensionen. Markera en linje tvärs över tie rod änden som går från den slips rod änden till den inre tie rod med hjälp färgen markör.

2

Back off the med justeringar muttern på den yttre tie rod med en öppen-ände skiftnyckel. Ta bort klämmorna på de inre stövlar Tie rod med tång, dra sedan boot utanför styrväxel. Unbolt inre tie rod från racket med en öppen-end skiftnyckel.


3

Ta bort den saxsprinten från den slips rod änden med hjälp av de tång. Unbolt tie rod änden från den styrspindeln med den 3/8-tums harskramla och socket och dra den tie rod änden ut ur knogen. Avlägsna den tie rod änden från den inre tie rod med en öppen-end skiftnyckel.

4

Ta bort den inre tie rod från den styrväxel med en öppen-end skiftnyckel. Installera den ersättande inre tie rod in i styrväxel med en öppen-end skiftnyckel, sedan installera om boot över styrningen rack med de tång. Ominstallera den tie rod slutar på det inre tie rod med en öppen-end skiftnyckel.

5

Installera den yttre tie rod in i styrspindeln med den 3/8-tums harskramla och socket. Återinstallera hjulen på den främre änden med däcket järnet. Sänk ner CR-V off den jack står med domkraften.




.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61846.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.