Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar ett avgasrör på en S10

Grenröret på en Chevrolet S-10 riktar gaserna som skapas av motorn ut till avgassystemet, där det lämnar lastbil genom avgasröret. Fördelaren är gjutjärn och är utformad för att göra jobbet, men inte för att öka hästkrafter. Installera ett nytt avgasgrenrör på S-10 kan öka hästkrafter. Detta tar ungefär en timme att göra ordentligt. Saker du behöver
Jack
Jack står
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
skruvnyckel set
Visa fler instruktioner

1

Lyft framför lastbilen med hjälp av domkraft och sätta pallbockar under S-10: s ram. Krypa under lastbilen och lokalisera anslutningen mellan avgaserna och avgasgrenröret. Ta bort skruvarna som håller två med Ratchet och uttag.
2

Öppna huven. Ta bort skruvarna som håller avgasgrenrör till topplocket med Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Dra grenröret utanför motorblocket.
3

Ställ grenröret utbytesavgassystemet på topplocket, löst bultning den på plats med de stock bultarna och se till att fabriken packningen är mellan grenrör och huvudet.
4

Dra avgasgrenröret bultarna börjar med mitten av avgasgrenrör och arbeta din väg ut med hjälp av en kombination av nyckeln och spärrfunktion.
5 < p> Sätt tillbaka skruvarna som håller avgaserna slangen till grenröret med spärrfunktion. Sänk S-10 från läktaren med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61223.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.