Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar ett avgassystem på en GM Trailblazer SS

Chevrolet Trailblazer SS är en prestanda version av sin Trailblazer SUV. Trailblazer SS ägare allmänhet köper bilen på grund av prestanda värde, och om de vill öka hästkrafter ytterligare, kan man installera en eftermarknad avgassystem på bilen. Även om det finns en hel del tunga lyft involverade, installera ett nytt avgassystem i Trailblazer SS tar bara några timmar med de rätta verktygen. Saker du behöver
Jack
Jack står
Tigersåg
Metal återgående sågblad
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Spray smörjmedel avgaser
Replacement Systemet
Visa fler instruktioner
1

sätta en domkraft under Trailblazer och använda den för att lyfta SUV högt nog att sätta pallbockar under varje hörn, stödja bilens vikt. Krypa under bilen och spraya alla galgar gummi avgaser med spray smörjmedel.
2

Sätt hörsel-och ögonskydd på. Kapa avgasröret ungefär en tum bakom ljuddämparen med tigersåg och metall Tigersågblad såg. Dra avgassystem hängare bort från ljuddämparen, och dra sedan ljuddämparen ut från under Trailblazer SS.
3

unbolt centrum stödskena från ramen med 3/8-tums Ratchet och uttaget. Unbolt fläns på främre Zljuddämparaggregatet med 3/8-tums Ratchet och uttag. Ta avgaserna bort av galgar och ta bort den från undersidan av SUV.
4

Lyft den främre delen av utbytesavgassystemet under SUV och skjut den på avgas galgar. Bolt den på plats med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag. Sätt avgas klämman över axeln på slangen (identifierbara genom svepande båge som det gör) och skjut den över axeln och in på den främre delen av reservavgassystemet. Löst installera klämman på de två delarna som löst håller den på plats. Montera axeln sektionen på avgas hängare för hand.
5

Kontrollera att avgassystemet inte gnugga eller vrida på några komponenter, och är ungefär 2 inches bort från alla flexibla bromsslangar eller ledningar. Dra åt klämman ner med 3/8-tums Ratchet och uttag. Sänk Trailblazer SS av domkraften står med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61706.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.