Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar en 280Z Stainless Linje Steel Brake

Det är inte svårt att byta en bromsslang på en Datsun 280Z. Uppgiften kräver lite tid och du kan spara kostnaden för arbetskraft om du gör jobbet själv. Den svåraste delen av förfarandet kryper under 280Z. För att få rätt ersättning linjen, kan du matcha den befintliga linjen till förberedda bromsledningar lätt tillgängliga på en Biltema, eller du kan skräddarsy ett banavsnitt, bockning och fackling det som är nödvändigt för att passa ditt syfte. Saker du behöver
Turkiet Baster
dräneringskärlet
Automobile jack
stödbenet
rörtång
Wire Wrench borste
ställa
Bromsvätska

Visa fler instruktioner
1

Öppna 280Z motorrummet och stötta huven. Ta bort locket från huvudbromscylinder. Töm bromsvätskan från huvudcylindern med Turkiet baster. Placera bromsvätska i tråget för återvinning.
2

Höj 280Z med bil-uttaget på sidan av bilen där du kommer att arbeta. Placera en pallbock under bilen nära fästpunkten. Höj stödbenet till ramen. Avlägsna hjulet med en rörtång för att ta bort muttrarna.
3

Leta beslagen som du behöver för att installera bromsledningen. Om det finns en befintlig linje, rengör tillbehören ordentligt med stålborste och därefter lossa dem med en skiftnyckel. Ta bort den befintliga bromsslang och sätta den nya i dess ställe.
4

Dra åt kopplingar på varje ände av den nya bromsen linje med en skiftnyckel. Byt ut hjulet på 280Z och dra åt muttrarna med rörtång. Avlägsna stödbenet från under bilen. Sänk 280Z till marken.
5

Refill huvudcylindern med färsk bromsvätska. Lufta bromsledningarna genom att ha en hjälpare pump och håll bromspedalen när du öppnar avluftningsventilen vid ratten med en skiftnyckel för att driva ut luften från ledningarna. Upprepa tills all luft är borta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59159.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.