Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter bromsar i en 1995 Maxima

Nissan Maxima är Nissans största personbil. Enligt Consumerguideauto.com, 1995 var det omgjorda för att införliva framhjulsdrift, en V6-motor, och en längre hjulbas. Allt detta extra kraft kräver ett utmärkt bromssystem för att garantera maximal säkerhet för passagerarna. Bromssystemet anses vara det viktigaste systemet i ett fordon på grund av den centrala roll den spelar i säkerhet. Saker du behöver
Jack står
Ordet jack
Wood block
Däck järn
Hylsnyckelsats
Tvingfäste
Nya bromsbelägg
Show Mer Instruktioner
1

Lossa muttrarna. Det första steget är att lossa, inte ta bort, åt muttrarna. Detta kan göras genom att rotera varje öra två hela varv med däcket järn. Placera träblocken framför däcken kommer du inte att ta bort.
2

Jack bilen upp. Placera golvet jack under en stabil del av bilen och palla upp bilen. Se till att det är tillräckligt högt för att tillåta pallbockar skall placeras under samma stabila punkten och att hjulen att rensa marken när de tas bort. Addera 3

bort däcken. Avsluta ta bort muttrarna och ta sedan däcket helt. Upprepa detta för båda sidor av fordonet. Inte jack inte upp både fram-och baksidan av ett fordon samtidigt.
4

bort bromsoket monteringsfäste. Monteringskonsolen hålls med två bultar, vilka båda bör vara helt bort med hjälp av inställda hylsnyckel.
5

bort bromsbeläggen. Bromsbeläggen glida in och ut av monteringskonsolen och bör lätt komma ut.
6

Komprimera bromsoket. Tjockleken är cylindern i centrum av monteringskonsolen och kan komprimeras med hjälp av C-klämman.
7

Installera de nya dynorna. De nya dynorna glider rätt i där de gamla var. Bromsbelägg är universella, så vilken sida av fästet de går på är oviktigt. Se till att endast en låda med dynor används per hjul och att den svarta broms materialet är vänd inåt mot varandra när de installeras.
8

Byt fästet. Sätt tillbaka monteringskonsolen och däcket. Sänk fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57670.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.