Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en linje Jeep Broms

Förutom angelägna uppmärksamhet och försiktighet, bromsar förhindrar det största antalet olyckor på vägarna. Luddiga eller ineffektiva bromsar kan bero på en mängd olika mekaniska fel, allt som du kan sköta med några tankeväckande mixtrande och minimal mekanisk expertis. Förutom att ge dig din största verktyg mot eventuella olyckor, som ersätter en Jeep bromsledningen också kan tillfredsställa din önskan att slutföra en något utmanande gör-det-själv typ projekt. Saker du behöver
Linje skiftnyckel
ersätter bromsledningen
Bromsvätska
2-1/2 ton stödbenet, uppsättning av bil ramper eller hiss
Vinyl röret, 10 till 20 tum
Plastbehållare, 1 till 2 liter
Skyddsglasögon
Däck järn
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera huvudcylindern under huven på förarsidan sida av motorrummet. Behållaren är märkt "Bromsar" och är ungefär lika stor som en gallon mjölk behållare med ett skruvlock på toppen.
2

Toppa bromsvätskan och försegla locket. Detta kommer att begränsa mängden bromsvätska förlorade under ersättning processen.
3

Höj jeep med en 2-1/2 ton jack, köra Jeep på en uppsättning av bil ramper eller använder en bil hiss.
4

Ta bort den främre förarsidan däck med ett däck järn för att komma bromsledningen och tjocklek.
5

Shape ersättning bromsledningen att matcha den befintliga bromsledningen så mycket som möjligt genom att böja den manuellt. Bromsledningar är böjlig och kan formas för hand. Detta kommer att minska belastningen på linjen medan du kör.
6

Skruva ur de två skruvarna som förbinder den befintliga bromsledningen till bromsledningen slang med en linje skiftnyckel.
7

Skruva bort bulten som förbinder bromsledningen till slutet mittemot bromsledningen slangen.
8

Fäst linjen ersätter bromsen genom att först skruva till slut med bulten motsatta änden av bromsledningen slangen. Detta kommer att hjälpa dig att undvika sträckning linjen ersättningsbromsbeläggsats.
9

Lufta systemet bromsledningen av luft genom att öppna bromsok s ventil, fästa en slang till ventilen och placera den andra änden i en behållare med broms vätska. Tryck på bromspedalen flera gånger för att spola ledningarna i luften.
10

Upprepa ovanstående steg för alla bromsledningar som behöver bytas ut.
11

Återkoppla hjulen lägre än Jeep off av stödbenet med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58214.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.