Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar Springs Factory Coil för 1999 Tacoma 4X4 V6

A 1999 Toyota Tacoma 4X4 med en V-6 motor använder en strut och spole inställning i framvagnen att bestämma rida fordonets höjd. En del människor föredrar att lyfta sina Tacomas hjälp av en uppsättning lyftfjädrar, vilket gör att gå off road enklare för föraren. Men om du vill sänka din lastbil tillbaka till aktiemarknaden höjd, måste du installera fjädrarna fabriken coil. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
Strut våren kompressor
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
skruvnyckel set
Hex- huvud nyckel set
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
ersätter fabriken spiralfjädrar
Visa fler instruktioner
1

Sätt på parkeringsbromsen på Tacoma. Använd däck järn för att lossa hjulet klackarna på framhjulen. Lyft framsidan av Tacoma med domkraften och sätta pallbockar under ramen. Ta bort de främre hjulen med däck järn.
2

unbolt staget från lägre länkarm med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Unbolt toppen hos stöttan från fjäderben på ramen med 3/8-tums harskramla och ingångar. Ta staget ut ur suspensionen och lägga den på marken.
3

Montera fjädern kompressorer på den främre spiralfjädern och dra ner dem med 1/2-tums Ratchet och uttag tills spiralfjädern är lös från toppsträvan locket. Unbolt strut locket från fjäderben med en fast nyckel och en hex-head-tangenten. Ta spiralfjädern och fjäderben locket av staget, sedan Ta bort fjädern kompressorer med 1/2-tums Ratchet och uttag.
4

Skjut fabriken spiralfjädern på fjäderben. Dra fabriken spolen nedåt med fjädern kompressorer och 1/2-tums Ratchet och uttag, sedan installera strut locket på spiralfjädern. Dra åt locket på staget med en fast nyckel och en hex-head-tangenten, sedan Ta bort fjädern kompressorer med 1/2-tums Ratchet och uttag.
5

Montera staget i främre hjulupphängningen med fabriken hårdvara, en 3/8-tums Ratchet och uttag, samt en skiftnyckel. Sätt tillbaka framhjulen med däcket järn och sänka bilen av domkraften står med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61744.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.