Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Peak to Peak Transmission

Peak to Peak överföring är en bil reparationsservice ligger i Colorado City, Colorado. Det är ett av många företag bilprodukter inom Cimmaron Hills, och erbjuder reparationer för ett brett utbud av märken och modeller, samt ett antal kostnadsfria tjänster tillgängliga för euroområdet. Plats

Peak to Peak Transmission är på 1290 Ainsworth Street i Cimmaron Hills, på östra sidan av Colorado City, Colorado. Ainsworth Street är tillgänglig från Omaha Boulevard, bara av riksväg 21.
Tjänster som erbjuds

topp till topp för reparation specialiteter inkluderar sändningar (både standard och automatisk), koppling ersättning, axlar, drivaxlar och skillnader, samt 4x4 drivsystem. Topp till topp omfattar en mängd olika biltillverkare, däribland Ford, Chevy, BMW, Nissan, Mitsubishi, VW och Volvo.
Betalning och Warrenties

Peak to Peak Transmission accepterar Visa, MasterCard och Discover, och erbjuder rabatter till pensionärer, militär personal och medlemmar av AAA. Topp till topp erbjuder tre nivåer av garantier för delar det reparationer:. 12 månader eller 12.000 miles, 24 månader eller 24.000 mil och 36 månader eller 36.000 miles
Öppettider och extra tjänster

topp till topp är öppen från 08:00 till 18:00 måndag till fredag ​​och 9 AM till midnatt på lördag. Det är stängt på söndagar. Däremot erbjuder topp till topp 24-timmars larmcentral. Topp till topp erbjuder också gratis bogsering till haverier inom 75 miles från sin plats och en gratis hyrbil med större reparationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61853.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.