Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort bränsle Sända enheten från en '82 Dodge Pickup

Bränslet sändande enheten på en 1982 Dodge pickup är monterad i bensintanken. Den sändande enheten använder en flottör för att avgöra hur mycket gas i tanken, och sedan vidarebefordrar denna information till gas mätare monterade i instrumentpanelen. Om din gasmätare inte läser rätt mängd bränsle i tanken, då den sändande enheten kan vara trasig. För att ta reda på om detta är fallet, är den första delen av processen för att ta ut den sändande enheten. Saker du behöver
Jack
platt skruvmejsel
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Place domkraften under bensintanken och lyft upp den tills den vidrör tanken. Öppna gasen luckan och ta bort tanklocket.
2

bort slangklämmorna förbinder bränsleledningarna till bensintanken, med platt skruvmejsel, dra linjerna utanför tanken. Koppla ledningarna till bränslet sändande enheten, med hjälp av händerna.
3

bort slangklämman på tankluckan slangen, med platt skruvmejsel, dra slangen tankluckan off tanken.
4

skruva isär J-bultar från tanken, med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag, ta sedan bort banden gastank som håller tanken på plats. Sakta sänka domkraften tills tanken är fri från lastbilen, dra sedan domkraften och tanken ut från under lastbilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61478.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.