Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter hjulet dubbar på en '97 Acura CL

Underhålla hjulbultarna på en 1997 Acura CL är viktigt att hålla däcket och hjulet ramlar av under körning. Tapparna kan skadas vid byte däck, men kan också försvagas från stressen av att köra om muttrarna är lösa. Byta dubbar kräver inte signifikant mekanisk bakgrund. Saker du behöver
Hjulbult
Lug skiftnyckel
Jack
hjulblock
Hammer
Fyra Brickor
Visa fler instruktioner
1 < p> Park 1997 Acura CL på nivå trottoar och blockera hjulen för säkerheten. Lossa, men ta inte bort, åt muttrarna med en rörtång. Palla upp fordonet. Med hjälp av rörtång, ta bort muttrarna och lyft däcket och hjulet från bilen för att exponera navet.
2

Känn in bakom navet för placeringen av skåra eller öppning som gör det möjligt för hjulbulten tillräckligt utrymme för att tas bort. Rada upp detta hack med huvudet av hjulet stud som sitter mot baksidan av navet. Knacka hjulbulten fast med en hammare tills den lossnar. Dra ut det från baksidan.
3

Skjut in det nya hjulet stud i hålet. Dra den framåt tills du känner motstånd. Passa in splines på bulten så mycket som möjligt i spåren i hålet där bulten passar. Slip någon typ av distanselement över den gängade änden av bulten. Flera stora brickor kommer att göra fint för denna uppgift.
4

Skruva en lug nut på hjulet stud. Använd rörtång och dra åt muttern för att dra huvudet av hjulet stud tätt på baksidan av navet. Ta bort muttern och brickorna från hjulet stud.
5

Lyft däcket och hjulet på plats på navet och använd fingrarna för att starta alla muttrarna på bultarna. Dra åt alla muttrarna tills de är ordentligt med rörtång. Sänk bilen från domkraften och ta bort blocken. Använd rörtång och avsluta dra åt muttrarna för att fästa däcket på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61075.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.