Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort den Kuggstångsstyrning på en 1995 Honda Civic

Den 1995 Honda Civic använder en kuggstångsdrivna styrsystem att vända framhjulen. Detta är en självständig enhet som ansluts till hjulen via dragstängerna och ratten via den mellanliggande axeln. Bör kuggstångsdrivna (även kallad styrväxel) går ut, då hela racket måste tas bort från bilen för att byggas om eller bytas ut. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Kulled separator
Linje skiftnyckel som
Show Fler Instruktioner
1

Park Civic på en nivå, asfalterad yta. Dra E-bromshandtaget på mittkonsolen för att dra i nödbromsen. Lyft framsidan av Civic med en domkraft. Sätt pallbockar under chassit. Avlägsna muttrarna från hjulen med ett däck järn dra sedan bort hjulen.
2

Unbolt styrstag slutar från Styrspindlar på varje sida av suspensionen med en 3/8-tums ratchet och uttag. Separera varje styrstaget från knogen med en kulled separatorn och 3/8-tums Ratchet och uttag.
3

Titta under instrumentbrädan och ta bort klämmorna runt rattstången med 3/8-tums Ratchet och uttag. Flytta till motorrummet och skruva isär mellanaxeln från kolonnen och växellådan med spärrfunktion.
4

bort raderna servostyrning kör till kuggstångsstyrning med en linje skiftnyckel. Unbolt kuggstångsstyrning från chassit med 3/8-tums Ratchet och uttag. Sänk rack ifrån undersidan av Civic.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61381.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.