Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hyundai Elantra Batteri Terminal Removal

Batteriet av Hyundai Elantra är den ursprungliga källan till kraft för att starta bilen. Batteriet ger också makt för elektroniken när bilen är avstängd och ger extra kraft när kraftbehov överstiger avgiftssystemet eller när bilen är avstängd. Batterier slits ut med tiden och behöver bytas ut. Elantra batterier kan vara enkla att åtkomst och service eller kan vara svårare att komma åt, beroende på modell år. Saker du behöver
Tänger eller skiftnycklar
Bakpulver
Varmt vatten
Handskar
Safety Glasses
Visa fler instruktioner
1

Turn Elantra och ta bort nyckeln ur tändningslåset. Detta säkerställer att det inte finns någon extra ström eller rita till eller från batteriet. Använd handskar och skyddsglasögon.
2

Ta bort skruvarna i batteriluckan på plats med en tång eller en skiftnyckel. Beroende på årsmodell av Elantra, blir det ingen täckning eller locket kommer att ha tre eller fyra skruvar.
3

Ta bort batteriet inlägget täcker om närvarande och inspektera batteriet. Om terminalen klämma eller inlägg batteri är korroderade, använd en lösning av hushållens bakpulver och varmt vatten för att ta bort rost på båda terminalerna innan du fortsätter.
4

Lossa bulten på den negativa terminalen klämma med tång eller en skiftnyckel.
5

Skjut klämbygel uppåt för att ta bort den från batteriet inlägget. Vickar klämman eller skjuta klämman sida till sida kan hjälpa till att lossa klämman.
6

Upprepa steg 4 och 5 med den positiva polen klämman.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60798.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.