Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort Starter på en 1994 S10 Blazer

Startmotorn är monterad på motorn på en 1994 S10 Blazer använder lagrad elektricitet i SUV: s batteri och använder den för att slå över svänghjulet monterat mellan sändning och motorblocket. Som starter åldrar och omsätter motorn ett par tusen gånger, kommer att misslyckas så småningom. Detta lämnar dig i en situation där du inte kan starta Blazer tills startmotorn ersätts. För att ta reda på om startmotorn är källan till start problem, måste du ta bort startmotorn för att få den testad. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
skiftnyckel satt
3/8 tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner

1

Park S10 Blazer på en plan yta och lägger ner parkeringsbromsen. Lyft fronten på SUV med domkraften och vila den på pallbockar.
2

Lossa minuspolen på batteriet med hjälp av en skiftnyckel. Gör samma sak på den positiva polen.
3

Lade sig på rygg under lastbilen. Skruva loss svänghjulskåpan från transmissionen med 3/8 tums Ratchet och uttag. Ta skölden metall värme som sitter runt startmotorn på passagerarsidan av motorblocket med 3/8 tums Ratchet och uttag.
4

Koppla ledningarna till startmotorn med en öppen ände skiftnyckel. Ta den första bulten på startmotorn med 3/8 tums ratchet, förlängning och uttag, sedan lossa den andra skruven sakta varför hålla din kvarvarande handen på motorn för att hålla upp sin vikt. Sänk försiktigt ned startmotorn från motorn och sedan flytta ut från under S10 Blazer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61303.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.