Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar en 1998 Ford Mustang Window Regulator

1998 års Ford Mustang har två regulatorer makt fönster, en i varje dörr. Regulatorn är en mekanisk, scissor-formad anordning som öppnar och stänger fönstret. Den elektriska fönsterhissen motorn vrider ett kugghjul på basen av fönstret regulator som gör detta möjligt. Om din 1998 Mustang fönster regulator raster, kanske du märker antingen fönstret verkar vara off-track eller det går inte att stänga. När detta händer, om du har ett fast grepp om auto-reparation, kan du installera ett nytt fönster regulator i 1998 Ford Mustang i ungefär en timme. Saker du behöver
Trim Socket Tool Review satt Sida 2 Fönster kilar
Visa fler instruktioner
1

Bänd det inre dörrhandtaget /fönster switch bezel från 1998 Mustang dörr med trim verktyget. Dra fönstret kontakt strömkrets från basen av den elektriska fönsterhissen brytaren för hand.
2

Ta bort sexkantsskruvar håller 1998 Mustang dörrpanelen till dörren med hjälp av socket set. Lyft coupe dörr panel upp och stänga dörren för hand.
3

nå båda händerna i 1998 Mustang dörr. Ta tag i fönstret och lyfta den så högt som det går. Knuffa fönstret kilar mellan glaset och fönstret våtservetter att hålla glaset på plats.
4

Unbolt 1998 Mustang fönster regulator från fönsterglas, fästen dörr och fönster motorn med din socket set. Extrahera det trasiga fönstret regulatorn från dörren för hand.
5

Manövrera nytt fönster regulator i 1998 års Mustang dörr för hand. Skruva den nya regulatorn till dörrmontering, fönster motor och fönsterglas med en socket set. Ta bort fönstret kilar från Mustang dörr för hand.
6

tillbaka 1998 Mustang dörrpanelen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58825.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.