Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en hållare från bakaxeln Shaft

Bakaxeln hölje av ett fordon har drivaxlar inne i det som gör svarvning. Dessa drivaxlar måste hållas för att de bakre kugghjulen med en hållare. Dessa trotjänare som måste bort om du behöver arbeta på drevet sigill, bromsar eller andra bak-end komponenter, eftersom drivaxlarna kommer att behöva tas bort också. Ta bort hållaren från en av de bakre drivaxlarna bör ta ca 20 minuter. I det här fallet är projektet fordonet en 2006 Chevrolet Silverado, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
dräneringskärlet
Spetstång
Show Fler Instruktioner
1

lyft upp den bakre delen av lastbilen med hjälp av domkraft och satte axeln på ett par pallbockar så att hjulen är upplyfta från marken. Unbolt bakhjulen med däck järn och ställ dem åt sidan.
2

krypa under den bakre delen av lastbilen och placera tråget under mitten av bakaxeln. Unbolt differential lock på mitten av axeln med 3/8-tums Ratchet och uttag.
3

Bänd upp differentiell kåpan från bakaxeln med hjälp av dina händer och låt vätskan att spilla in i tråget. Lokalisera drevet bultskaftet lås på passagerarsidan av insidan av differentialen. Unbolt bulten med 3/8-tums Ratchet och uttag, dra sedan pinjongaxeln ur differentialen.
4

Push i hjulbultarna mot mitten av axeln med hjälp av händerna. Titta inuti differentialhuset och lokalisera de c-formade hållare clips som håller axeln på plats. Dra ut klippen med hjälp av nål-tång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60651.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.