Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en dragstång på en Ford F150

På din Ford F-150, är ​​dragstången ansvarig för korrekt inriktning av styrningen, samt att se till att du kan vända från sida till sida. Om dragstängerna går ut, kommer du att uppleva slarvig styrning och kan så småningom ha ett fel på ena eller andra sidan. Byte av dragstång är enkelt, men kräver en ordentlig anpassning när du har slutfört jobb att se till att allt är rätt ställda. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
Paint markör
skiftnyckel set
ersätter styrstaget
Visa fler instruktioner

1

Lyft upp framsidan av fordonet med domkraft och fäst den på pallbockar. Se till att bilen är helt säker på pallbockar innan du kryper under den. Ta bort de främre hjulen med däcket järn och placera dem åt sidan, ur arbetsytan.
2

krypa under bilen och leta reda på Formstagsmutter rod justering vid styrlänkaget. Precis bakom muttern, markera en linje med färgen markör. Detta kommer att bli en allmän referenspunkt för din anpassning, och bör hålla dig i linje tillräckligt för att få dig till en anpassning butiken när jobbet är gjort.
3

unbolt parallellstaget slutet från spindeln med en skiftnyckel. Placera en skiftnyckel på justermuttern och hålla den stilla medan du använder en annan fast nyckel för att vrida parallellstaget slutet av styrlänkaget. Ta parallellstaget slut helt.
4

Skruva stången ersättare slipsen på plats och dra upp det så mycket som möjligt tills du når justermuttern. Dra sedan åt justermuttern mot parallellstaget och skjut änden i spindeln och dra den på plats med hjälp av en skiftnyckel.
5

tillbaka framdäcken med däcket järn, höj sedan fordon av domkraften står med domkraften och sätt tillbaka den på marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60107.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.