Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

AC Delco Brake Instruktioner

AC Delco levererar OEM och eftermarknaden bromsbelägg för alla General Motors fordon. De har också olika eftermarknadsprodukter bromsbelägg för icke-GM-fordon. När du väljer kuddar ersättningsbromsbelägg, är det bäst att använda samma typ av kuddar som de som installeras i fordonet på det löpande bandet. Inspektera dina bromsbelägg vid vartannat oljebyte och planerar att ersätta dem så fort du hittar de är 3-millimeter eller mindre. Vem som helst med god mekanisk aptitude kan installera AC Delco bromsbelägg i några få steg. Saker du behöver
rörtång
2 stoppklossar
Ordet jack Sida 2 pallbockar
dräneringskärlet
Brake Cleaner Review Hylsnyckelsats
Caliper Tool Review Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Vrid främre muttrarna på din bil moturs med rörtång tills de är tillräckligt löst för handen bort. Ta inte åt muttrarna av vid denna tidpunkt.
2

Placera ett hjul chock på framsidan och en på baksidan av bilens vänster bakhjul. Detta kommer att hindra fordonet från att rulla under broms reparation.
3

Lyft den främre änden av fordonet med domkraft tills du kan placera en pallbock under varje främre lyftpunkterna , som ligger direkt bakom de främre hjulhusen. Sänk fordonet försiktigt på pallbockar med domkraft.
4

Ta muttrarna utanför fordonets framhjul för hand. Ta bort de främre hjulen för hand för att exponera de främre bromsarna.
5

Ställ en åderlåtning pan under vänstra främre bromsarna. Tvätta synliga bromsdamm bort broms rotorer, bromsok och nav med broms renare.
6

bort båda bromsok bultarna med din socket set. Dra tjocklek av bromsok fästet för hand och vänd på den. Ta bort de gamla bromsbeläggen inifrån bromsok för hand och sedan kasta dem.
7

Tvätta damm, smuts och gammalt fett ur bromsok med broms renare. Applicera ett tjockt lager av vitt litiumfett till bromsok glidstiften.
8

Force bromsok kolvarna att dra med bromsok kolv verktyget. Ta bort verktyget från oket och sätt i de nya AC Delco bromsbelägg.
9

Sänk bromsok i bromsoket fästet för hand. Thread varje bromsok bultar i manuellt innan du drar åt dem med socket set.
10

Flytta till bilens högra front med de verktyg och förnödenheter. Upprepa steg fem till nio för att installera AC Delco bromsbelägg på den sidan.
11

Sätt hjulen och hjulmuttrarna tillbaka till bilen för hand. Sänk fordonet från din pallbockar med domkraft. Dra åt muttrarna med momentnyckel med rekommenderat moment spec som du kan få från bilens reparationshandbok, den lokala återförsäljaren eller en däckverkstad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59095.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.