Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur sänka en S-10 Krängningshämmare

Den främre hjulupphängningen på en Chevy S-10 använder en torsion bar att styra markfrigången och åkkomfort av fordonet. Dessa torsionsstänger är justerbara med några inches, vilket innebär att om du vill sänka torsionsstavarna nedåt för att sänka den främre änden av lastbilen, kan du göra det genom att justera torsion bultarna bar justerande. Processen tar ungefär en timme att slutföra. Saker du behöver
Jack
Jack står
Måttband
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Hitta en punkt att mäta på ramen som är konsekvent på båda sidor av din S-10, såsom den främre delen av ramen eller avståndet mellan botten på stötfångaren och marken. Mät från denna punkt till marken med måttband och kom ihåg det eller spela in den för framtida referens.
2

Lyft den främre delen av S-10 med hjälp av domkraft. Sätt pallbockar under ramen. Kryp under lastbilen och hitta torsionsstavarna, som ansluts till den bakre sidan av den nedre styrarmen och kör till en tvärbalk i mitten av lastbilen. Lokalisera torsion bultarna bar justerande, som är i det tvärbalk.
3

Lossa torsion bultarna bar justerande på båda sidor av tvärbalken använder 1/2-tums Ratchet och uttag , räkna antalet varv du gör med spärr på båda justerbultarna.
4

Sänk lastbilen utanför står med en domkraft. Upprepa steg 1 och jämföra de två mätningarna. Vid behov upprepar du steg 2 och 3 för att sänka framför lastbilen ned ytterligare, eller så kan du dra åt bultarna alternativt lyft framsidan uppåt. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62015.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.