Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en Bakre bromscylinder

Den bakre bromscylinder är en av de många komponenter av dina bromsar samlade hydraulsystem. Två interna kolvar är placerade på vardera sidan av den bakre bromscylindern. När man trycker ner på bromspedalen, är dessa kolvar sträcker sig utåt från insidan av cylindern och kommer i kontakt med insidan av bromstrumman och att producera friktion som bringar fordonet till ett stopp. Om din cylinder blåser och förorenar bromsbackarna, kommer rengöring inte åtgärda problemet, utan den bakre bromscylindern måste bytas. Saker du behöver
rörtång
hjulblock
Jack
stödbenet
dräneringskärlet
Penetrerande smörjmedelsspray
Trumbroms sked
Thin skruvmejsel
Bromsfjäder Tool Review ersätter hjulcylinder
Bromsvätska
Visa fler instruktioner
1

Lossa muttrarna. Med hjälp av rörtång, vrid muttrarna tills de är ungefär halvvägs utanför däcket. Lossa muttrarna innan du placerar bilen på domkraften kan du lossa dem utan däcken svarvning. Men vill du inte att helt ta bort muttrarna tills bilen är igång.
2

Säkra fordonet för att hålla den från att rulla. För att hålla bilen från att rulla medan du arbetar på det, placera hjulblocken framför och bakom framhjulen. Addera 3

Lyft bilen. Placera domkraften under bakre ramen på bilen för att lyfta den bakre delen av bilen från marken. När den bakre delen av bilen är i luften, placera pallbockar under ramen - på båda sidor av bilen - för att säkra det på plats
4

Smörj bromsledningarna.. Placera drain pan under bromsledningar att fånga upp vätskan som kan läcka ut. Spraya sedan genomträngande smörjmedel på bromsledningen som är fäst på hjulcylinder att göra det lättare att avlägsna bromstrumman.
5

Avlägsna bromstrumman. Börja med att ta bort gummiproppen på bromsskivan för att lossa trumman. Dra sedan bromstrumman off. Trumman kan vara svårt att komma loss. Medan smörjmedlet hjälper, är det ofta nödvändigt att använda en broms sked och tunn-skruvmejsel för att bända bromstrumman lös.
6

bort bromsen montering. Bromsen montering följs hjulcylindern och måste smörjas innan du tar bort den. Spraya den penetrerande smörjmedel runt beslaget och bänd bort hjulet cylinder. Detta bör ske i en långsam jämn rörelse så att du inte skadar bromsen montering.
7

Koppla övre bromsarna. Använda Pilers bromsback, försiktigt bort den övre bromsarna från sittande hållaren. Om du inte byter ut bromsbackarna, måste du ändå ta bort bromsbackens returfjäder på de två övre bromsarna. För att göra detta helt enkelt isär sittande hållaren med bromsen verktyget sko våren.
8

Ta bort den bakre cylindern hjulbroms och ersätta det med ett nytt. Ta bort fästbultarna först, sedan den bakre bromscylindern. När den gamla bit bort, ersätta den med den nya bromscylindern och ersätta de fästbultarna.
9

bromsa tillbaka tillsammans. Börja med att sätta bromsbackens returfjäder igen och sätta ihop sittande hållaren. Anslut sedan de övre bromsar, sätta på bromsen montering igen och byta bromstrumman. Se till att du ansluter gummiplugg på bromstrumman igen
10

Toppa bromsvätskan och lufta raster. Du behöver en annan person att hjälpa dig blöda bromsarna. Bara berätta för dem att pumpa bromsarna när du öppnar huvudcylindern s luftningsskruven. Upprepa denna process tills bromsarna känns som vanligt i både fasthet och höjd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58843.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.