Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort torsionsstången på en Chevy 2500

torsionsstavarna på en Chevrolet 2500 fungerar som en fjäder för framvagnen. Dessa barer kör fordonets längd, förbinder den nedre länkarm till en tvärbalk under hytten och twist med upp och ner cykla av suspensionen. Eftersom dessa barer styr fjädring, bör du behöver arbeta på fronten eller arbeta på fjädring, måste de tas bort från fordonet. Detta bör ta ca två timmar att göra. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
Torsion par avdragare verktyg
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner

1

Park Chevrolet 2500 på en plan och jämn yta och sedan dra åt parkeringsbromsen. Lyft framför lastbilen med domkraften och sätta pallbockar under ramen. Sänk domkraften så att ramen på lastbilen sitter på domkraften. Ta bort de främre hjulen med däck järn.
2

hitta nyckeln torsion bar som ligger på torsionsstång tvärbalk som driver fordonets bredd och är under hytten. Leta reda på fördjupningen på nyckeln. Montera avdragaren torsionsstång på fördjupningen av nyckeln, och sedan dra fast avdragaren med 1/2-tums Ratchet och uttag tills det inte finns någon spänning på torsionsstången.
3

Lossa bulten torsionsstång från torsionsstaven med 1/2-tums Ratchet och uttag. Sakta lossa torsion verktyget stångframdragare med 1/2-tums Ratchet och uttag. Skjut torsionsstång genom framsidan av den nedre styrarmen och skjut sedan nyckeln torsionsstång bort av torsionsstången.
4

Upprepa steg två och tre för resterande torsionsstångens. Unbolt torsionsstaven tvärbalk från ramen med 1/2-tums harskramla och ingångar. Dra ut tvärbalken och barer vridning från fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61116.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.