Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en manuell styrning Box

Även om de flesta bilar idag använder någon form av makt eller servostyrning, var det inte alltid så. Äldre fordon kom standard med manuell styrning lådor som används kraften föraren att vända hjulen. Även om detta inte är så vanligt på dagens bilar, om du måste ta bort en manuell styrning ruta för att byta ut den, kan det göras hemma med enkla verktyg. Saker du behöver
Jack
Jack står
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
obestämd nyckel satt
Pitman arm avdragare verktyg
Visa mer instruktioner
1

Pop huven och leta reda på styraxeln på förarsidan av motorrummet. Vid basen av styraxeln genom styrväxeln är en jam bult som låser skaft på styrväxeln. Unbolt den med 3/8-tums Ratchet och uttag och dra bort det ur lådan.
2

Lyft upp framsidan av fordonet med domkraft och säkra den på pallbockar. Se till att bilen är helt säker på pallbockar innan du kryper under den.
3

Unbolt pitman armen från styrväxeln med en skiftnyckel. Placera pitman verktyget arm avdragare på pitman armen. Du vill ha den för verktyget på splinesaxel av styrväxeln och armarna på avdragaren runt basen av pitman armen. Dra verktyget tills pitman armen dyker upp på styrväxeln.
4

skruva isär styrväxeln från ramen med hjälp av en 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Dra ut lådan ut från under bilen och bort från fordonet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60142.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.