Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Buick LaCrosse Broms Problem

Den LaCrosse Varumärket introducerades av Buick under 2005-modellen år. Den LaCrosse ersatte två fordon i Buick lineupen: The Century och Regal. Under 2010 års modell-år, var Buick LaCrosse i sin tredje generation. Samtliga tre generationer har utrustats med ett bromssystem som, även om tillförlitliga, kan vara benägna att typiska broms problem. Europaparlamentet påminner

En återkallelse utfärdades av General Motors, moderbolag till Buick, den 15 april 2005 för alla LaCrosses producerade det året. Bromspedalen skulle inte åt bromsarna, vilket kan resultera i en krasch. Återkallelsen utfärdades av National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) som Campaign Antal 05V156000. Om bromspedalen har liten eller ingen motstånd och går
däckade Pedal

i golvet när intryckt, detta tyder antingen otillräcklig bromsvätska i systemet, en dålig broms huvudcylinder eller en luftbubbla i bromssystemet.
Softpedal

Om bromspedalen känns mjuk, svampig eller lös, kan det bero på lösa bultar på bromshuvudcylindern mount, en dålig broms huvudcylinder eller en luftbubbla i bromssystemet.

Skrikande och gnälla
p Om du hör ett gnisslande eller pipande ljud när du kopplar in bromsarna i din Buick LaCrosse, är detta mest troligt orsakad av en sliten bromskloss. Om ljudet är hörbart under körning men går undan när bromsarna är deprimerad, kan detta orsakas av ansamling av bromsdamm.
Pulling

Om Buick LaCrosse drar åt ena sidan vid inbromsning, kan detta bero på felaktig däcktryck, dålig hjulinställning, begränsade bromsledningarna eller en funktionsstörning bromsok.
Pulserande

Pulsations, under bromsning, kan orsakas av slitna eller skeva broms rotorer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58238.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.