Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Flare ett rostfritt Linje

Att lära sig att blossa rostfria linjer ordentligt är bra för en bil entusiast. Blossa rostfria linjer kan du spara en hel del pengar när det gäller att förändra bromsledningarna på din bil. Detta är särskilt sant när det kommer till egna bromsledningar. Om du återställer en gammal bil, eller bygga en anpassad bil, är chansen att du inte kommer att hitta en exakt passning från hyllan. Saker du behöver
Måttband
Slangar Bender
rörkap brotschverktyg
Metal fil
smärgelduk
Flare nötter
Dubbel-flare Tool Review
Visa fler instruktioner
1

Mät längden på den rostfria linje som du behöver använda ett måttband. Kapa slangen till längd med slangen skäraren. Forma rostfria linjen som behövs för att mönstret för just din applikation med hjälp av slangar Bender. Det är viktigt att du gör detta noggrant för att undvika att klämma slangen.
2

Ream öppnandet av snittet du gjorde noga med brotschverktyg. Änden av slangen måste vara kvadratisk och platt för att den signalljus kunna fungera korrekt. Sätt en liten avfasning på änden av slangen med hjälp av metall-filen. När man skapar en dubbel-utflytning, är detta ett krav. Det är också viktigt att se till att det inte finns några grader i slangen.
3

Jämna slangänden med smärgelduk. Placera en flänsmutter på slangen. Sätt i ena änden av slangen i Flänsverktyg medan du använder dubbel-flare insats som guide. Kläm den på plats genom att dra åt tumskruvarna på verktyget. Placera koningsverktyg över insatsen och vrid handtaget tills det är ordentligt. Kontrollera att att insatsen är fyrkantiga på klämman.
4

Avlägsna koningsverktyg och sätt från slangen. Notera en klockformad flare. Placera en droppe olja på änden av röret och skjut verktyget över till slutet. Dra ner på verktyget för att bilda den andra delen av flare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59236.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.