Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en bromsskiva Från Lexus ES 300

Ta en bromsskiva från Lexus ES 300 är ett jobb som du kan fylla i ungefär en halvtimme. Bromsskivan, även känd som en rotor, är en del av bilens säkerhetssystem och kan slitas ut från användning eller smuts komma mellan skivan och bromsbelägg. När detta händer, kan det skapa spår i skivan och ojämna bromsförhållanden, varvid rotorn behöver repareras direkt. Du kan ta bort bromsskivan själv, vilket sparar tid och pengar. Saker du behöver
träkloss
Däck Tool Review Ordet jack
stödbenet
Skruvmejsel
Hylsnyckel
Wire hängare
Visa fler instruktioner

1

Park Lexus ES 300 på en plan yta, dra åt parkeringsbromsen och lägg en träkloss bakom en av de bakre däcken för att hindra fordonet från att rulla.
2

Lossa hjulmuttrarna ett helt varv med ett däck verktyg på däcket du ska ta bort. Lyft bilen med en domkraft och placera en pallbock under axeln intill däcket.
3

Sänk bilen så den vilar på stödbenet flyttar sedan domkraft ut av vägen. Avlägsna däcket genom att muttrarna bort med däcket verktyget sedan ställa däcket ur vägen.
4

Ta bort E-klippet på tappen i botten av bromsok med en skruvmejsel leta sedan skruvarna som håller fast bromsoket till bromsskivan. Lossa skruvarna med en hylsnyckel tills du kan glida bultarna ur bromsoket.
5

Skjut bromsoket bort av bromsskivan och ta bromsbeläggen ur bromsoket. Häng bromsoket från fordonets ram med en tråd hängare för att hålla den ur vägen.
6

Flytta bromsskiva fram och tillbaka försiktigt tills du kan ta bort den från hjulnavet av Lexus ES 300. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58472.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.