Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man testar släpvagnsbromsar

De flesta släpvagnsbromsar komma med en bromsback /bromstrumman bromssystemet. När bromsen doseringsknappen är utdragen, är bromsbackarna komprimeras på insidan av bromstrumman. När bromsen kontrollen trycks in i, är bromsbackarna frigörs från insidan av bromstrumman. Som bromsbackarna slits ner, kommer bromsarna behöver justeras. Upprätthålla en konstant kontroll på bromsskon tjocklek för att förhindra skorna från bär för tunn och skadar bromstrumman. Saker du behöver
Stoppklossar
Ficklampa
Visa fler instruktioner
1

Dra släpet på en plan yta och tillämpa släpets bromsar genom att dra ut på broms ratten på instrumentbrädan.
2

Placera stoppklossar bakom framsidan och baksidan av varje trailer hjul för att hindra vagnen från att rulla när släpvagnen bromsarna släpper.

3

Skjut under baksidan av släpet och leta fästplattan på bakre förarsidan trailer hjul. Lys med en ficklampa genom spåren i stödplattan för att säkerställa att bromsbackarna fullständigt appliceras på insidan av bromstrumman. Flytta över till passagerarsidan hjulet fästplattan och se till passagerarsidan släpvagnsbromsar tillämpas fullt ut på insidan av bromstrumman.
4

Lossa bromsarna genom att trycka in på släpfordonsbroms ratten. Skjut tillbaka under baksidan av släpet och lysa med ficklampan genom förarsidan hjulet stödplatta att bromsbackarna är inte mer än en kvarts tum till en halv tum från insidan av bromstrumman. Upprepa samma process för bakre passagerarsidan hjul.
5

åter tillämpa släpvagn och ta bort stoppklossar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59108.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.