Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort startmotorn för en 1993 Hyundai Elantra

År 1993 var Hyundai fortfarande ett nytt namn för amerikanska konsumenter, men varumärket hade en stor säljande funktion - lågt pris. En av de billigaste modellerna var Elantra, som säljs i stora mängder för Hyundai i automaker tidiga år på den amerikanska marknaden. De flesta Elantras som fortfarande är på väg i dag har sett en hel del miles, och deras startmotorer har vänt över motorn otaliga gånger. Om din starter går ut, är det första du måste göra är att ta ut det för att få det testat eller ersätta den. Saker du behöver
Jack
Jack står
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Använd domkraften för att lyfta upp den främre delen av Elantra och placera bilen på domkraften. Dubbelkolla att Elantra är säker på pallbockar innan arbeta under bilen.
2

Koppla bort den negativa och positiva polerna från batteriet med fast nyckel, tar bort den negativa först, då det positiva.
3

Skjut under Elantra och skruva isär motorkåpan på undersidan av fordonet med hjälp av 3/8-tums Ratchet och uttag. Ta bort den och placera den ur vägen.
4

Leta startmotorn, som är på passagerarsidan av motorn, anslutna till transmissionen. Ta bort alla kablar från startmotorn med en skiftnyckel eller spärr, beroende på clearance för verktyg.
5

unbolt starter med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag, som noga med att hålla den stadigt med en hand samtidigt lossa den sista bulten. Startmotorn är ganska tung.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60237.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.